25 Ağustos 2013 Pazar

Gyeongho River (경호강 / Gyeongho-gang)


Adres / Posta Kodu: Sengcho bucağı ve Obu bucağı, Sancheong ilçesiGyeongsangnam eyaleti, Geumseo bucağı, Sancheong kasabası, Shinahn bucağı ve Danseong bucağı

Açıklama: Gyeongho Nehri adını "Su bir ayna kadar açıktır" sözünden almıştır. Gyeongho Nehri Güney Kore’nin güneyinde Batı Gyeongsangnam'a doğru akar. Sengcho bucağı, Eoseo köy'ü Gangjeong başlar ve Sancheong kasabası yoluyla ve aşağı Jinju Jinyang Gölüne geçer. Jirisan’ın doğu yamaçlarında yükselir ve Jirisan Ulusal Park'ının kenarından dolanarak akar, sonunda Jinyang Gölü'nde Deokcheon Nehri'nekatılır. Daha sonra Nam Nehri'ne ve sonra da sularını Japon Denizi (Doğu Denizi)’ne taşıyan Nakdong Nehri'ne boşalır. Gyeongho Nehri ve civarında nesli tükenmekte olan Avrupa Su Samuru dahil olmak üzere çok sayıda nadir tür bulunur. 80 ri'den (1 ri = yaklaşık 400 metre) biraz uzun olan nehir, berrak su ve çevresindeki olağanüstü manzara ile tanınır. Çok sayıda şair, yazar bu nehrin güzelliği hakkında sayısız sanatçıların şiir ve yazıları vardır. 
Nehir bir duvar resmi, Baekmasan, Sengcho Kraliyet Mezarları, Heykel Parkı, Yangchon nehir, hem de batan güneşin ateş kırmızı yanar Umhaesan üzerinde eski kale gerekçesiyle gibi berrak nehir sularında yansıtan Sugaejung ve Jeobeoksan güzel sahnelerine sahiptir, ve nehir kıyısında balık dağınık insanlar. Özellikle yaz sezonunda, hızlı akan su ile geniş nehir bir sal üzerinde nehir aşağı hız sevenler için heyecan verici bir deneyim sağlar.
Özet olarak Özet Gyeongho Nehri Eoseo Köyü, Sengcho bucağı ve Jinju Jinyang Gölü Gangjeong, 80 ri (yaklaşık 32km) çalışan su kanalıdır. Bu Ulusal Otoyol No 3 boyunca ve Jinju ve hatta Hamyang, otomobillerde yolcu arasındaki karayolu boyunca uzanan ve Gyeongho Nehri'nin güzellik zevktir geçmişten beri. 
Buna ek olarak, nehir rapids hızlı ama ani girdap olmadan akması , hiçbir büyük kayalar ile, kum taneleri ve küçük çakıl çökelleri ile geniştir.Bu Rafting için idealdir ve aslında bir konu olarak, bu Han Nehri'nin sadece güney nehrine rafting fırsatı vardır. 
Tekne haddeleme Rapids üzerinde sekerek kadar net nehir sularının seyri boyunca Rafting genç zorlu ruhu ve nehir tüm yıl boyunca ve Rapids test etmektedir. Sancheong içinde Gyeongho Nehri gelen birçok insan için spordur. 

Macera Turu Bilgileri 
Web Sitesi: http://www.sancheong.ne.kr 
Sorumlu Ajans / Personel Yönetimi: Kültür Turizmi Div Sancheong-gun Turizm Tanıtma Takımı 
İletişim:055-970-6421 ~ 3 
Park bilgisi: Tüm yıl boyunca her gün açıktır. Giriş ücretsizdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder