2 Temmuz 2013 Salı

Uhm Tae Woong ′Blade and Petal′ de Yer Alacak // 02 Haziran

KBS2′nin yeni dizisi Blade and Petal için 1 Temmuz günü basın konferansı yapıldı. Uhm Tae Woong rolünün başka bir yanını göstereceğini söyledi.

Uhm Tae Woong:'' En son KBS draması The Equator Man de genel olarak gözlerimle oynamıştım ama bu kez saçlarımla oynayacağım. Bunu söyleme gereği duyuyorum çünkü oynayacağım karakter özgür, serbest bir saç stiline sahip. '' demesiyle kahkaha tufanı oldu.

Oyuncu, The Equator Man de gözlerinde sorun olan bir adamı canlandırmıştı. Aktör, daha önce The Equator Man dizisinde de çalışmış olduğu yönetmen Kim Yong Soo hakkında konuştu: '' O gerçekten saygı duyabileceğim bir adam. Hikayesi, seyirci reytingleri ve yapımlarıyla tarih kitaplarına geçecek bir yönetmendir kendisi. Onunla büyük bir yapıma yeniden imza atmış gibi hissediyorum.''

Uhm Tae Woong, Blade and Petal dizisinde köle bir anne ile Yeon Gaesomun dan Dünya ya gelmiş olan Yeon Choong rolünü oynayacak. Yeteneklerine rağmen sahip olduğu sosyal statü yüzünden hayallerine set kurmak zorunda kalır. Yeon Choong'un babası tarafından sevdiği kız olan Prenses Moo Young'u öldürmesi emredilir.


Dizinin ilk bölümü 3 Temmuz da yayınlanacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder